Tisztítsa meg a csöveket, és engedje le a vizet ezekkel a vízvezeték-hekkekkel

Tudta, hogy a 80 psi feletti víznyomás valóban hangos kalapáló hangot okozhat a vízvezetékrendszerében? Ez könnyen megoldható egy olyan szelep beépítésével, amely szabályozni tudja a bejövő víz nyomását. További nagyszerű szakértői tippekért tekintse meg a cikk többi részét.

Ne próbáljon olyan terméket eladni, amellyel nem ért egyet. Ez magában foglalja magára a vállalatra, valamint annak értékeire és politikájára való odafigyelést. Ha bármilyen kétségei vannak a céggel kapcsolatban, ügyfelei felveszik ezt. Teljes támogatója szeretne lenni az eladott terméknek.

Vízvezeték szerelő kiválasztásakor győződjön meg arról, hogy rendelkezik biztosítással és engedéllyel. Ez nagyon fontos. Ha vízvezetékkel kapcsolatos vészhelyzet áll fenn, meg kell győződni arról, hogy a vízvezeték szerelő megfelelt az állam képzési követelményeinek. Ha biztosított, ez fedezi a vízvezeték javítása közben okozott véletlen károkat.

Győződjön meg arról, hogy a háztartásban mindenki tudja, hogyan kell elzárni a fő vízellátást, vagy tudja, hogyan kell kapcsolatba lépni valakivel, aki képes rá. Csőtörés vagy más, vízzel kapcsolatos vészhelyzet esetén azonnal el kell zárni a vizet, hogy elkerülje az áradást, a szerkezeti károsodást és az egekig magas vízszámlát.

A vízpazarlás és a potenciálisan magas vízszámla elkerülése érdekében rendszeresen ellenőrizze otthonát, hogy nem szivárog-e a csaptelep. Azonnal javítsa ki a talált szivárgást. Előfordulhat, hogy a javítást saját maga is elvégezheti, de ha nem, akkor előfordulhat, hogy vízvezeték-szerelőt kell igénybe vennie a javítás elvégzéséhez.

Ha rossz a víznyomás a zuhany alatt, előfordulhat, hogy a zuhanyfej eltömődött. Vegyünk egy műanyag zacskót, töltsük meg normál ecettel, és kössük a zuhanyfejhez úgy, hogy a zuhanyfejet takarja. Hagyja egy éjszakán át. Reggel vegye le a táskát, és egy kis fogkefével dörzsölje le az ásványi lerakódásokat.

Ha bármely eszközben tovább tart a víz elvezetése, akkor előfordulhat, hogy a körülmények súlyosságától függően szakszerűen meg kell tisztítani a csöveket. Mielőtt ezt megtenné, számos különböző terméket kipróbálhat. Néhányuk azonban professzionális erő, és minden terméket óvatosan kell használni.

Szivárog a WC? Ezt úgy találja ki, hogy ételfestéket tesz a tartályba, majd később ellenőrizze a tálat. Ha színes víz van a tálban, a WC-ben belső szivárgás van. A belső szivárgás kijavításához egyszerűen kicserélheti a tartály golyóját vagy csappantyúját.

Bármilyen barkácsolt vízvezeték-szerelési projektnél mindig ellenőrizze a lefolyókat és a tápvezetékeket, mielőtt lezárná a falakat. Sokkal könnyebb megtalálni és megoldani a problémákat, ha még aktív munkavégzés közben keresi őket.

Annak érdekében, hogy ne történjen baleset vagy hirtelen vízzuhanás, amikor egy vízvezeték szerelési projektet kezel, győződjön meg arról, hogy készen áll a takarításra. Ha hatalmas köteg törölközővel és takaróval kezdi a munkát, amely készen áll a víz felszívására, akkor annak lehetősége, hogy valóban meg kell tennie, elég éber lesz ahhoz, hogy elkerülje a balesetet.

A téli hónapokban, ha olyan helyen él, ahol a hőmérséklet fagypont alá süllyed, hagyja egy kicsit nyitva a csapokat, hogy vékony vízsugár engedje át. Ez segít megelőzni a csövek befagyását, ami komoly problémát jelenthet Önnek és otthona összes csövének.

Tanítsa meg a gyerekeknek, hogyan zárják el a WC vízellátását. A gyerekek arról híresek, hogy nagy köteg WC-papírt és egyéb dolgokat tesznek a WC-be, ami elkerülhetetlenül a WC túlcsordulásához vezet. Főleg, ha a fürdőszobájában szőnyeg van, mutassa meg a gyerekeknek, hogyan kell elzárni a vízszelepet, ha a WC-víz folyamatosan emelkedik, hogy elkerülje a túlfolyást.

A zuhanyfej funkcionalitásának javításának egyik módja az ásványi lerakódások eltávolítása a felületről. Csavarja le a zuhanyfejet, és áztassa ecetben egy éjszakán át. Reggel mossa le a lerakódásokat egy fogkefével, hogy elősegítse a víz áramlását a zuhanyozáshoz.

Bár a vízvezeték-szerelési munkákat saját maga is elvégezheti, általában nem ajánlott. Ha nem biztos abban, hogy mit csinál, akkor szakembert kell fogadnia. Ez segít abban, hogy ne csináljon nagyobb rendetlenséget azzal a kis problémával, amely korábban a vízvezeték-rendszerben volt.

Mielőtt néhány hétre elhagyná otthonát, feltétlenül kapcsolja ki a fő rendszert. A víz a csövekben marad, de ez megakadályozza a további károkat abban az esetben, ha távolléte során szivárgás lépne fel. Indulás előtt ellenőrizze, hogy az elzárószelep megfelelően működik-e.

Ha azt látja, hogy az új vízmelegítő behelyezésekor egy cső jön ki a vízelvezető csőből, a munka befejezése előtt csatlakoztassa újra. Ez a cső, a recirkulációs cső segít melegen tartani a vizet vízpazarlás nélkül.

A vízvezeték választás sokféleképpen jöhet létre. Az egyik döntés, amit háztulajdonosként meg kell hoznia, hogy tartály nélküli vízmelegítőt vásárol. Egy dolgot ne felejtsen el, ha tartály nélküli fűtőtestet fontolgat. Két-háromszor többet kell fizetnie, mint ha tartályfűtőt vásárolna.

A tartály nélküli vízmelegítők nagyszerűek és környezetbarát befektetések lehetnek. Míg a hagyományos vízmelegítő meleg vizet tárol, a tartály nélküli vízmelegítő csak szükség szerint melegíti a vizet. Ezzel jelentős mennyiségű pénzt takaríthat meg, amelyet elpazaroltak volna a nem használt víz felmelegítésére.

Ha étkezés után lerakja az ételt a szemétlerakóba, 15 másodpercig eresszen hideg vizet, hogy segítse a felesleges törmelék eltávolítását. Ez segít a felesleges részecskék kiürítésében a lefolyóba, amelyek egyébként felhalmozódhatnak, és végül dugulást okozhatnak.

Összefoglalva, biztos akar lenni abban, hogy tudja, mi az összes zaj, amit hall az alagsorából. Egyes zajok normálisak, mások komolyabb problémákat jelenthetnek. Remélhetőleg ez a cikk segít meghatározni, hogy milyen típusú problémák igényelnek azonnali választ.