Utólagos vízszigetelés és falszigetelés-tippek, amelyeket magad készíthetnek

A utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szereléssel kapcsolatban a legjobb tippeket és trükköket nem fogadja el. Ez azért fontos, mert büszke arra, amit csinál, függetlenül attól, hogy valaki másnak vagy a saját magánmunkájának felel meg. Ez a cikk a legnagyobb utólagos vízszigetelés és falszigetelés-tanácsokkal foglalkozik.

A merev rézet sok házban használják a fő utólagos vízszigetelés és falszigetelésekhez. A merev réz nem hajlítható, ezért az illesztéseket és a pólókat meg kell forrasztani. Forrasztáskor mindkét felületre mindig folyasztást (más néven forrasztópasztát) kell felvinni. A fluxus késlelteti az oxidációt, amikor a réz hevül. Rézcsukló izzadásakor mindig használjon ólommentes vagy majdnem ólommentes forrasztást.

Ha fizet valaki másnak a házvezeték-szerelésért, győződjön meg arról, hogy az Ön államában engedéllyel rendelkezik ennek a munkának a végrehajtására. Egyesek, akiknek kevés vagy kevés ismeretek vannak a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelésben, megpróbálják átadni magukat profinak. Tehát láthatja annak fontosságát, hogy ellenőrizze, hogy a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelő engedéllyel rendelkezik-e. Azt is meg kell vizsgálnia, talál-e pozitív ajánlásokat a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelők munkájáról.

Télibiztosnak kell lennie a házában. A ház elhagyása előtt feltétlenül kapcsolja be a fő megszakítót vagy az elzáró szelepet. Mivel egy kis lyuk vagy túlzsúfolt víz gyorsan lefagyhat, és vezetékeket szakíthat és tágulhat, le kell engednie és ki kell nyitnia az összes kültéri és háztartási utólagos vízszigetelés és falszigeteléset.

Ha a WC-k padlójának sérüléseit kívánja megkeresni, csak ellenőrizze a padló lágyságát. Ellenőrizheti a padló lágyságát vagy gyengeségét, ha egyik lábát elhelyezi a WC-készülék mindkét oldalán, és oda-vissza ringat. Pénzt takaríthat meg, ha a lehető leghamarabb észreveszi a problémát.

Van egy szivárgó cső? Ezt sok esetben utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelő költségei nélkül megjavíthatja. Ha egy hézag szivárog, húzza meg csavarkulccsal. Ha a szivárgás a sérült csőszakaszból származik, megpróbálhatja megjavítani egy üzletben vásárolt javítókészlettel. Az egyik módszer vízálló szalag felhordása a csőszakaszra, ahol szivárgás van. A szalag felhelyezése előtt ellenőrizze, hogy a cső alaposan száraz-e. Győződjön meg arról, hogy a szalag két-három hüvelyket fed le a csőben lévő törés mindkét oldalán.

Ha PEX csöveket használ otthoni ellátóvezetékekhez, győződjön meg arról, hogy megszerezte a megfelelő eszközöket a munkához. A PEX csövekhez teljesen más típusú szerszám szükséges, mint a szokásos soroknál. A PEXnek azonban nagyon sok előnye van, tehát ne hagyja, hogy a különböző követelmények eldobjanak.

Ha a hideg időjárás közeledik, itt az ideje, hogy válassza le a vízcsöveket a külső csapoktól. Ha elfelejti ezt megtenni, a tömlőkben lévő víz lefagyhat és kibővülhet. Ez okozhatja, hogy a házon belüli csaptelepek és összekötő csövek megfagynak és eltörhetnek. A kerti tömlők egyszerű feltekerésével és télen történő tárolásával hozzájárulhat a költséges utólagos vízszigetelés és falszigetelés-javítások elkerüléséhez.

Havonta rendszeresen ellenőrizze a ház körül minden csaptelepet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs-e szivárgás vagy csepegés. Az idő múlásával a szivárgás sok pénzt adhat a vízszámlához, és még rosszabbá válik, ha nem gondoskodik a problémáról.

Összegezve: ki akarja válogatni a legjobb információkat és meghatározza, hogy mi a legjobb intézkedés a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-projekttel kapcsolatban. Remélhetőleg a jelen cikk utólagos vízszigetelés és falszigetelés-ismereteire épít a cikkben szereplő tippekkel, és képes lesz még nagyobb és fontosabb projektek végrehajtására.