Teljesen kihasználja az IPhone előnyeit? Ismerje meg az összes eszközét és kimenetét!

Függetlenül attól, hogy Ön egy-e, vagy tervezi sajátját, tudnia kell, hogyan működik az iPhone. Ha megérti, hogyan lehet az iPhone sokféle funkcióját és képességeit kihasználni, akkor az új tapasztalatokat teljesen új szintre emeli. Olvassa tovább, hogy valóban kihasználhassa iPhone készülékét.

Mentse el az akkumulátor élettartamát az iPhone-on, azáltal, hogy kikapcsolja az értesítéseket és a helymeghatározó szolgáltatásokat, amíg nem kell használni őket. Az iPhone automatikusan eléri és frissíti ezeket a funkciókat, és az akkumulátor energiáját használja a folyamatban. Légy tudatában annak, amit az Iphone használ, és akkor, ha szüksége van rá.

A számtalan egyéb csodálatos funkció mellett fontos megjegyezni, hogy az iPhone képes hordozható e-olvasóként használni. Mivel gyakorlatilag minden leírásból letölthető egyéni könyvek és irodalmi antológiákat tartalmazó alkalmazások is, kényelmesen szállíthatja kedvenc klasszikusait, vagy a legutolsó legjobb eladót mindenhol, ahol utazik.

Amikor az iPhone-mailben szerepel, egyszerűen mentheti a későbbiekben megtekinteni kívánt kép másolatát. Csak néhány másodpercig érintse meg a képet, és elmenti a tárolt képekbe. Ezután bármikor hozzáférhet hozzá, ha újra meg szeretné tekinteni, közzétenni az interneten vagy továbbítani egy barátnak.

Megváltoztatta az eszmét az iMessage-ben írt dolgokról? Megváltoztatta az automatikus javítás azt, amit mondott? Ha ez megtörténik, egyszerűen rázza meg az iPhone-t. Ez visszavonja a legutóbbi gépelést. Ez a funkció opcionális, és engedélyezni kell, ha használni kívánja.

Fáradt-e a képernyőn a tájképről álló tájolásra a legkisebb mozgásnál? Először dupla koppintson a Home gombra a legutóbb használt alkalmazások kiválasztásához. Nyomja meg a távoli bal oldali gombot, amely egy szürke ikon, nyíllal. Ekkor megjelenik egy üzenet, amely megerősíti, hogy a telefon álló helyzetben van.

Ha az iPhone-t valami nedvesre dobja, ne essen pánikba. Hagyja le, és törölje le egy törülközővel. Ezután ragadjon meg egy cipzáras tároló tasakot vagy tálat, és merítse a telefont nyers fehér rizsbe. A rizs segít felhívni a telefon belsejében csapdába eső nedvességet.

Győződjön meg róla, hogy iPhone használja a legújabb frissítéseket. Az iPhone valóban olyan, mint egy mini-számítógép, így minden egyes alkalommal, és akkor úgy tűnik, hogy a javítások biztonsági réseket, hibákat és problémákat okoznak. Ezek a frissítések segítenek biztosítani, hogy hozzáférjenek az információihoz, és az iPhone megfelelően működjön.

Ha szükséges, zárolja a képernyőt. Ha úgy tűnik, hogy az iphone-nak nehézségei vannak annak megállapítására, hogy felfelé vagy lefelé van-e, próbálja meg zárni a képernyőt. A portré és a táj közötti állandó váltás meglehetősen frusztráló lehet. A beállítások megadásával, vagy néha a képernyő alsó részének ellenőrzésével a telefon képernyőjét egy vagy másikra zárhatja.

Könnyen érthető, hogy az iPhone az egyik legnépszerűbb eszköz a piacon. A cikk elolvasása után jobban megértheti, miért döntött úgy, hogy iPhone-t kap. Tartsa meg mindent, amit tud. Olyan sok van, amit tehetsz, szükséged lehet több órára a nap folyamán.