Legyen nagyszerű webfejlesztésdesignőr ezekkel a tippekkel

Az ott működő webfejlesztésdizájn-társaságok milliókat keresnek, ha olyan dolgokat csinálnak, amelyeket könnyen elvégezhetnek a megfelelő információkkal. Tanulja meg most a webfejlesztésdizájnot, így abbahagyhatja a nehezen megkeresett készpénz felszámolását olyan dolgokra, amelyeket magának csinálhat. Először olvassa el az alábbi tippeket, hogy megismerje a tervezést.

Ne hagyja figyelmen kívül a lépcsőzetes stíluslapokat. A stíluslap használata megkönnyíti a webfejlesztéshely összes oldalának azonos megjelenését és megjelenését. Ez csökkenti az oldalak fájlméretet is, mivel a CSS fájl egyszer elérhető a kiszolgálón, majd a felhasználó helyi gyorsítótárából.

Ne használjon sok grafikát. Miközben segítenek megőrizni a látogatók érdeklődését, a webfejlesztéshelyet rendetlenségnek is tűnhetik és elmozdíthatják a látogatókat. Soha ne használjon grafikát egyszerűen webfejlesztéshelyének díszítésére; ők javítják az Ön webfejlesztéshelyét. A megfelelő mennyiségű grafika javítja webfejlesztéshelye használhatóságát.

A látogatók számára lehetővé teheti a keresést az Ön webfejlesztéshelyén, hogy könnyebben megtalálhassák, amit keresnek. Ha valaki nem találja meg azonnal azt, amit keres, a következő gondolata az lesz, hogy keressen egy keresési mezőt. Tegye ezt nyilvánvalóvá, és foglaljon bele egy keresőgombot.

Annak érdekében, hogy a webfejlesztéshely látogatóinak könnyedén tájékozódhassanak az Ön webfejlesztéshelyén, tervezzék meg úgy, hogy könnyen megkönnyítsék a „dolgok” megtalálását. Ha van egy egyszerű webfejlesztéshelye, amely megkönnyíti az információk megtalálását, sokkal hosszabb ideig tartja ott a látogatókat. Ha megnehezíti őket, akkor frusztráltak és távoznak.

Ha kereskedelmi webfejlesztéshelyet tervez, akkor komolyan fontolnia kell a saját webfejlesztéstárhelyének megvásárlását. A legtöbb ingyenes host webfejlesztéshely arra kényszeríti Önt, hogy hirdetéseit megjelenítse, ami ellentmondásos, ha valamit is próbál eladni. Vásároljon saját tárhelyet, hogy elkerülje ezt a hirdetési gondot, és így kiválaszthatja saját hirdetéseit.

Ha több oldala van a webfejlesztéshelyén, használja a felső navigációs sávot, hogy a látogatók azonnal megtalálják a szükséges információkat. Adjon meg elérhetőségi adatokat, hogy beszélgethessenek veled, ha szeretnék. A címsornak világosnak és láthatónak kell lennie, a bekezdéseknek tömörnek és könnyen olvashatónak kell lenniük.

Ha a webfejlesztéshelye hirdetéseit kívánja felhasználni jövedelmének növelésére, akkor ügyeljen arra, hogy tartsa be a megfelelő arányt. Ha hirdetései nem haladják meg a tartalom 25 százalékát, akkor biztosítják, hogy webfejlesztéshelye ne legyen túl zsúfoltságú. Csakúgy, mintha az emberek nem néznék televíziót, ha csak a reklám lenne, a webfejlesztéshely látogatói valószínűleg kevésbé maradnak az Ön webfejlesztéshelyén, ha túl sok hirdetése van.

Fontos, hogy minden webfejlesztésoldal címmel rendelkezzen. Ha elfelejti a címeket felvenni a webfejlesztéshely tervezése közben, katasztrofális következményekkel járhat. A legnagyobb ok az, hogy az Ön webfejlesztésoldalának szakszerűtlennek tűnik, ha nincs címe, mind a webfejlesztésoldalon, mind a keresési eredményoldalon. A keresőmotorok nagy hangsúlyt helyeznek a címekre is, amikor meghatározzák webfejlesztéshelyének tartalmát. Ne felejtsen el kulcsszavakat használni, és a címeket leíróvá tegye.

Annak érdekében, hogy webfejlesztéshelye működjön a tervezés közben, tesztelje egyik böngészőjében, például az Internet Explorerben. Amikor kipróbálja a webfejlesztésoldalt az építés során, gyorsan kijavíthatja az esetlegesen felmerülő problémákat. Amikor webfejlesztéshelye elindul, azt akarja, hogy a látogatói láthassák mindent, amik helyesen működnek.

Ahogy jobban tetszik a webfejlesztésdizájn alapelvei, kipróbálhatja a különböző dizájnjellemzőket, hogy megtalálja azokat, amelyek igazán veled hangolnak. Ezekkel a tippekkel láthatja, milyen egyszerű lehet a webfejlesztésdesign. Használja az itt olvasott tippeket, és kezdje el alkalmazni azokat a saját webfejlesztéshelyén.