Tippek a cikkek marketingjéről itt

Emberek milliói nézik most a bankszámlájukat, ahogy egyre mélyebbre esik a mínusz. Ha szeretne módot találni arra, hogy visszajusson a helyzetbe, és felszabadítson bizonyos pénzügyeket, akkor egy webhely vagy termék online marketingje lehet az út. Nézze meg ezeket a tippeket a cikkek marketingjéről, és lehet, hogy Ön lesz a következő nagy dolog az interneten.

Ne használjon hosszú, kócos mondatokat és sűrű bekezdéseket a cikkeiben. Az olvasók kikapcsolnak, ha hosszú szövegrészekkel találkoznak. Ossza fel cikkét rövid, ütős bekezdésekre, legfeljebb öt sorból. A mondatok legyenek rövidek és egyértelműek, hogy a cikkeid könnyen követhetők legyenek.

Változtassa hirdetéseit cikkekké. A termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatos történetek, útmutatók, oktatóanyagok vagy hírcikkek írásával az internethasználók elolvassák hirdetését anélkül, hogy tudnák, hogy ez hirdetés. Ha jól írja meg a cikkeket, miután az olvasók befejezték cikkének olvasását, valószínűleg nagyon érdeklődnek majd a termék vagy szolgáltatás iránt.

Az egyik legvonzóbb dolog a cikkek marketingjével kapcsolatban az, hogy valójában semmi bonyolult nincs a színfalak mögött, ami mindezt működésbe hozza. Igen, a munka fárasztó lehet, és bizonyára tudnia kell, hogyan veheti át a nézők a cikkeit. Ami a kampány megfogalmazását illeti, ez egy egyszerű folyamat, amelyet bárki megtehet.

Kiemelt Partnereink:

Horgász webáruház
Okostelefon

Budapesti programok, randi helyek, kirándulás, építészet, kultúra, éttermek, reggeliző

Válibor

1. Budapesti programok

2. Budapest randi helyek

3. kirándulás

4. építészet

5. Kultúra

6. éttermek

7. reggeliző

Budapesti programok, randi helyek, kirándulás, építészet, kultúra, éttermek, reggeliző

Írjon olyan cikkeket, amelyek megoldják a probléma egy részét az olvasó számára. Sokan az interneten keresnek segítséget valamilyen problémához, gyors vagy olcsó gyógymódot keresve. Ha olyan e -könyvet árul, amely húsz természetes gyógymódot kínál a savas reflux gyógyítására, akkor egyértelműen azonosítsa ezt a problémát cikkében, és sorolja fel például az összes lehetséges reflux tünetet. Ajánljon olvasóinak ingyenes információkat, amelyekből kiderül, hogy őszintén szeretne segíteni, és kénytelenek lesznek megvásárolni a jogorvoslatokat tartalmazó e -könyvet.

Hozzon létre tartalmat hirdetésekhez és cikkekhez, kérjen interjút olyan neves személyekkel, akik ismerik az Ön iparágát. Az ő engedélyükkel alakítsák át az interjút egy cikk formájává, amelyet online kiadványokhoz lehet benyújtani, vagy a saját webhelyén közzé lehet tenni. A nagyobb hatás érdekében tegye rendszeressé a darabot, és vegye fel a szakértők és szakemberek körét, akik tanúsíthatják márkája minőségét.

Ha a cikkek marketingjének módszereit kutatta, valószínűleg találkozott a "PLR" rövidítéssel, és kíváncsi, mit jelent. Ez a rövidítés a Private Label Rights kifejezésre utal, ami azt jelenti, hogy kiváltsága van olyan tartalom használatához, amelyet valaki más írt, mintha maga írta volna. Ezzel a joggal az a lehetőség is, hogy újraírhatjuk ezt a tartalmat, beszúrhatjuk saját nevét szerzőként, és eladhatjuk ezt az anyagot másoknak.

Próbálja meg csökkenteni a beküldött cikkek számát körülbelül 3-5 jó cikkkönyvtárban. Ezekhez is jobb fonott cikkeket használni. Nincs szüksége több száz példányra a cikkeiből, amelyeket több száz könyvtárba helyez. Próbáljon kiválasztani néhány jót, forgassa meg a cikkeket, és küldje el azokat a néhány könyvtárat.

A cikkmarketing során fontos, hogy valaki belemerüljön a fogyasztók gondolkodásmódjába, akik a cikket olvassák, bármiről is legyen szó. Ha fogyasztóként gondolkodik, jobb rálátást kaphat cikkére, amelyet mindenki számára nyilvánosságra hoz.

Az életed visszaszerzése és néhány pénzügy felszabadítása nagyon kifizetődő érzés lehet. Kövesse ezeket a tippeket, hogy kihúzza magát az adósságból, és használja ezeket a cikk -marketing technikákat annak biztosítására, hogy a lehető legjobb esélyt adja magának a sikerhez. Ha követni tud néhány jó tanácsot, és megvan az akarata a sikerhez, online megélhet.