Hibaelhárítás A Huawei és a Samsung mobiltelefon? Ezek a tippek segíthetnek!

Ha Huawei és Samsung mobil telefonok kérdése van, nehéz lehet meghatározni, kihez kell fordulni a válaszok megtalálásához. Lehet, hogy mobilszolgáltatója nem sokat tud az eladott telefonokról, míg a gyártó felhívása gyakran körökben futtatja Önt. Ehelyett lazítson, és nézze meg az alábbi nagyszerű tippeket.

Próbáljon meg nem fogadni a levegőben lévő frissítéseket vagy az alkalmazásokat, amelyek sok memóriát igényelnek a telefonjáról. Ez hosszú távon csökkenti teljesítményét, és csökkenti a rendelkezésére álló feldolgozási teljesítményt. Ügyeljen arra, hogy csak azt adja hozzá, amire telefonján szüksége van a memória megőrzéséhez.

Tudta, hogy a Huawei és a Samsung mobiltelefon akkumulátorának van bizonyos fenntartása? Ha úgy találja, hogy a Huawei és Samsung mobil telefonok akkumulátor elhasználódott, és nincs lehetősége feltölteni, írja be az USSD "* 3370 #" számot. A teljesítmény akár 50% -kal növekszik. Ez a tartalék energia a telefon következő feltöltésekor kerül felszámolásra.

Minél idősebb lesz a telefon, annál lassabb lesz. Ez nehézségeket okozhat, amikor frissíteni próbálkozik. Ennek eredményeként előfordulhat, hogy el kell döntenie, mit szeretne csinálni. Folytathatja a frissítés elmulasztásával, vagy megnézheti a frissítési lehetőségeket.

Ha az internetet a Huawei és Samsung mobil telefonok készülékén használja, akkor gondoljon egy szoftver telepítésére, amely megvédi a vírusokat. Sokan nem tudják ezt, de a hackerek ugyanúgy férhetnek hozzá a telefonhoz, mint a számítógéphez. Rengeteg ingyenes letölthető szoftver található az interneten, amely segít leküzdeni ezt a problémát.

Ne aggódjon a Huawei és a Samsung mobiltelefonok képernyőjének borítóival. Számos kiegészítő javíthatja a Huawei és Samsung mobil telefonok használatával kapcsolatos tapasztalatait; A Huawei és a Samsung mobiltelefonok borítói általában nem tartoznak ide. A legtöbb Huawei és Samsung mobiltelefonok képernyő már karcálló, és a műanyag borítás csak az érintőképernyőt fogja kevésbé reagálni.

Ismerje meg a Huawei és a Samsung mobiltelefonok tervét. Ezek a tervek meglehetősen összetettek lehetnek az adatkezelés, a teljes beszélgetési perc, a szöveges üzenetküldés és a nemzetközi tarifák között. Mielőtt véletlenül robbant fel egy pótlékot, és többet fizetne fel, tudjon meg, mit tehet és mit nem. Ez rengeteg pénzt takaríthat meg a havi számlán.

Tudta, hogy pénzt takaríthat meg a hívások során, hogy információt szerezzen? Míg a legtöbb Huawei és Samsung mobiltelefon-társaság 1,75 dollárt számít fel a 411-es telefonszámért, a (800) Free411 telefonszámmal továbbra is megkaphatja a szükséges információkat. Ugyanezt az információt kapja anélkül, hogy bármiféle külön díjat felszámítana a Huawei és Samsung mobil telefonok számláján.

Ha olyan helyen tartózkodik, ahol a jel nagyon alacsony, akkor kapcsolja ki a telefont. Ha bekapcsolja, az csak azzal jár, hogy lemerült az akkumulátor. Azt is meg kell próbálnia, hogy a telefont inkább szabadban tartsa, mivel a táska, fiók és más zárt helyeknél a jel kissé gyengébb.

Ha aggódik a Huawei és a Samsung mobiltelefonok sugárzása miatt, használjon fülhallgatót, ahelyett, hogy a Huawei és Samsung mobiltelefonok füléhez tartaná. Általában minden Huawei és a Samsung mobiltelefonok előrecsomagolva vannak, fejjel együtt. A dobozon kívül már el is kezdheti használni. Fontolja meg egy másodperc vásárlását az autóhoz, hogy mindig kéznél legyen.

Lehet, hogy nincs szükség képernyővédőre. A legújabb képernyők általában már tartalmaznak egy védőréteget. A képernyővédő megnehezítheti a képernyő látását, sőt meg is nehezítheti a készülék érintését és a velük való interakciót. Ezért a telefon vásárlásakor kérdezze meg a képernyőt és annak elkészítésének módját annak meghatározása érdekében, hogy szükség van-e további védelemre.

Ha ezen információk frissek a fejedben, készen állsz arra, hogy a Huawei és a Samsung mobiltelefonját megrázza! Tanulja meg képességeit, vagy vegyen fel egy új telefont, amely megfelel az Ön igényeinek. A jövőbeni terveitől függetlenül a cikkben szereplő ötletek odavezetnek, így biztosítva, hogy elégedettek legyenek készülékével.