Fedezd fel mi teszi nagyszerűvé az iphonet

: tanácsok a felhasználók számára

Nem kétséges, hogy hallott volna az iPhone-ról. Ez a forradalmi eszköz megváltoztatta a kommunikáció szemléletét.

Használhatja a fejhallgató kábelét is. A készenléti állapotban nyomja meg a kábelen található gombot. Ezzel a módszerrel megakadályozhatja, hogy rázza meg az iPhone készülékét és tiszta legyen.

A böngészés közben a webcímek böngészése során nem kell beírnia a ".com" -et.

A nagyszerű tipp az iPhone használatakor a képek mentése. Egyszerűen érintse meg azt a képet, amelyet menteni szeretne, és néhány másodpercig tartsa ott az ujját. Egy doboz jelenik meg, amely lehetővé teszi bármely kép mentését az iPhone készülékére.

Az automatikus javításra vonatkozó javaslatok törlésekor az „X” gomb megnyomásával nincs szükség az automatikus javításra. Csak érintse meg valahol máshol a képernyőn bárhol. Ez a módszer megszabadul a javaslattól, miközben sokkal könnyebb megtakarítani.

Az iPhone lehetőséget ad egyéni szótár létrehozására és a szavak gyorsbillentyűinek létrehozására. A telefon automatikusan tudja, mit szeretne mondani az egyéni szótár használatával. Speciális kifejezéseket is beírhat a parancsikonokba és kifejezésekbe. Az iPhone billentyűzete automatikusan korrigál egy mondat vagy szó beírásakor.

Itt van egy egyszerű tipp a gyorsabb üzenetküldésre az üzenetküldésen. A képernyőn megjelenő másutt megérintve elutasíthatja a szótárszótár javaslatait. Nem kell megérintenie azt a kis "x" -et, amely a szó végét követi.

Kíváncsi vagy a legutóbbi, az iMessage-ben való részvételre? Az Auto Correct jelentette a jelentését, és ostoba hangot adott? Van egy nagyon egyszerű módja annak megoldására; csak rázza az iPhone-t. Ez visszavonja mindazt, amit nemrégiben beírt. Menjen a Beállítások menübe, hogy ellenőrizze, hogy ez a funkció engedélyezve van.

Miután elolvasta ezt a cikket, most már egy kicsit többet megtudhat arról, hogyan teheti meg az iPhone mágikus funkcióját. Használja ki ezeket a tippeket, hogy a lehető legtöbbet hozza ki iPhone készülékéről. Az iPhone gyorsabb és hatékonyabb használatának megismerése sokkal előnyösebb lesz a használathoz!