A legjobb fitness tippeket keresed? Csekkold le ezt!

A fitness növelése fantasztikus cél. Megfélemlítő lehet, különösen, ha nem gyakoroltál rendszeresen, könnyű lesz. Az alábbi cikkekben szereplő ötletek és tippek az első lépés az elérés felé

A gyaloglás remek a fitnesz növelésére. A gyalogos edzés hatékonyságának maximalizálása érdekében helyezze először a sarkot és csúsztassa előre a lábujjait. Azt is ki kell dolgozni a karokat, amikor sétál, tartva a könyök hajlított és lengett minden lépés után.

Építsen otthonában kertet. Sok ember nem veszi észre, hogy a kert megkezdése kemény munkát igényel. Nagyon sokat kell gyönyörködnöd, gyomnövényeket és sok guggolást. A kertészkedés az egyik legjobb hobbi, hogy segítsen neked, hogy formában maradjon.

A testépítés alapvető stratégiája: Az izomtömeg növelése a nehezebb súlyok megemelésére kevesebb ismétlés esetén, és nagyobb súly emelése. Indítsa el az izomcsoport kiválasztását. A szokásosnál könnyebb legyen az izmok felmelegedése. A felmelegedésnek elég könnyűnek kell lennie ahhoz, hogy felemelje 15-20 ismétlést. A második csoportnak 6-8 ismétlésnek kell lennie, amelynek súlya nagyobb. Add hozzá öt fontot és tedd meg a harmadik szetted.

Írja le a gyakorlatokat, amelyeket egy fitness naplóban végez. Jegyezd meg a rendszeres edzésedet és bármi mást, amivel részt veszel. Vegyen egy lépésszámlálót, és nézze meg, hogy hány lépést tesz a nap folyamán; írd le ezt is. Ez a fajta írásbeli feljegyzés felbecsülhetetlen értékű lesz az Ön teljes előrehaladásának nyomon követésében, amikor a fitness utazás felé halad.

A külső beállításoknál jobb futás a futópadon. A járdán való futás jobb, mint a beltéri futópad használata.

Nem fogsz hat csomag absot csinálsz dörzsölni minden alkalommal. Bár ezek a gyakorlatok megerősítik a hasi izmokat, a folyamat önmagában nem fog megszabadulni a hasi zsírtól.

Gyorsabban erősödhet, ha többet pihenhet a rutinodba. Ez a rutin az izmaidat jobban keményen és nagyobb kitartással fogja felépíteni. Például, ha általában 30 percet töltesz az edzésprogramodban, akkor 27 perc alatt próbáld ki az edzésedet.

Ne hagyja ki a hétvégéket, amikor egy fitness terven dolgozik. A hétvégéket könnyű gondolkodni, mint "szabad idő" pihenni és figyelmen kívül hagyni az egészséget. Gondoljon arra, hogy helyesen illik és fogyjon.

Ellenőrizze a padot, mielőtt használná. Ellenőrizze, hogy a párnázás a padon azáltal, hogy a hüvelykujjával nyomást gyakorol az ülésen.

A dobozos guggolás nagyszerű testmozgás, hogy segítsen felhúzni a quadricepset. A doboz guggoló robbanó erejét adja, amint befejezte a guggolásokat. Csak használjon egy dobozt, hogy üljön le a rutinod során.

A személyes edzés a legfontosabb dolog, amit tehetünk, hogy egészségesebbnek érezzük magunkat és remekül érezzük magunkat. Valószínűleg úgy érzi, kihívást jelent, ha nem alakul ki, de ezt megfelelő támogatással legyőzheti. A fitness célok eléréséhez használja a cikkben megadott tanácsokat.